Borostyán cipő

00.0 HUF
Az Ön kosara üres!

Főoldal / ÁSZF

ÁSZF

Borostyancipo.hu

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Részlet:

Ez itt csak részlet az   Általános Szerződési és Felhasználási feltételekről! Teljes tartalom elérhető a lejjebb megadott linken!Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-98439/2016

 

Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján (http://borostyancipo.hu) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki.

Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő weboldalról: http://borostyancipo.hu/index.php?route=information/information&information_id=10

FIGYELEM!!!

A Teljes  Általános Szerződési és Felhasználási feltételek megtalálható az alábbi linken: http://borostyancipo.hu/aszf.pdf  vagy letöltése itt!