Borostyán cipő

00.0-Ft
Az Ön kosara üres!

Főoldal / Szállítás/Fizetés

Szállítás/Fizetés

Megrendeléssel kapcsolatos információk    

A www.borostyancipo.hu webáruház által forgalmazott termékek mennyisége folyamatosan változik,  így esetlegesen nem teljesíthető megrendelések is előfordulhatnak.

Az akciós termékek esetében mindig a készlet erejéig tudjuk garantálni a kiszállítást, így a készleten felüli (esetleges rendszerfrissítések előtti) rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni. 

Fizetési információk

Webáruházunkban történt vásárlása esetén az alábbi két fizetési mód közül választhat:

- Előre utalás esetén a vásárolt  termék végösszegét és a szállítási költséget kérjük az alábbi számlára utalni szíveskedjen:  Terlex KFT,  Kecel

Főkusz Takarékszövetkezet,  számlaszám: 52500082-11025320-00000000

- Utánvétes vásárlás esetén, a csomag átvételekor kell Önnek a termék vételárát és a szállítási költséget a kézbesítőnek fizetni . 

A számla  minden esetben a csomagban található, mely tartalmazza a megrendelt áru ellenértékét és a szállítási költséget is. A vételár mindig a megrendelt áru mellett feltüntetett fogyasztói ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is.

Szállítási díjak:

A csomag feladása a megrendelést követő 2-5 munkanapon belül történik. Késedelmet okozhat, ha a rendelés kapcsán további pontosításra van szükség ( hibás adatok, stb. ). A megrendelések kiszállítását a Magyar Posta  teljesíti.

Előre utalás esetén szállítási költség: 0 Ft. A szállítás előre utalás esetén INGYENES! 

Utánvétes fizetés esetén a szállítási költség: 1.905 Ft ez bruttó ár és Magyar Forintban értendő.